Verzend informatie


Ons doel is om u de beste verzendopties te bieden, waar u ook woont in Nederland. Wij zorgen ervoor dat we u te allen tijde het allerhoogste niveau van reactievermogen bieden.

Ormusgold.nl is een klein bedrijf en het kan daarom verschillen hoe snel we kunnen verzenden. Uw pakket kan binnen 1 - 3 dagen aankomen.

Verwerkingstijd: Orderverificatie, maatwerk, kwaliteitscontrole en verpakking. Alle bestellingen worden binnen 48 uur na het plaatsen van de bestelling aan de pakketdienst geleverd voor verzending.

We streven ernaar om dezelfde dag of de dag erna te verzenden. Als we niet aan die normen kunnen voldoen, laten we je dit tijdig weten. Als het dringend is ontvang je een product op tijd voor een bepaalde datum, stuur dan even een berichtje.
-
Geen voorraad meer?
Soms kan het voorkomen dat een product niet op voorraad is. Dit is meestal niet langer dan een week. Back-orders zijn mogelijk, dit betekent dat je het product wel kunt bestellen maar dat het een paar dagen langer kan duren voordat je het product ontvangt.
-
Transportkosten?
Vast tarief: € 3,95
Gratis verzending bij bestellingen boven de € 50,-