OVER ORMUS GOUD

Ormus Gold wordt alchemistisch gewonnen uit zout en bevat veel mineralen en metaalelementen in biologisch beschikbare vorm. Het verbetert het hersenwerk, fysieke functies en vitaliteit in je lichaam. Dit resulteert in een continue expansie in hogere niveaus van bewustzijn en zelf herstel van het fysieke lichaam. Ormus Gold kan als heilzame aanvulling gedurende langere tijd worden ingenomen.

ORMUS GOUD

Tegenwoordig wordt aangenomen dat Ormus Gold krachtige voordelen heeft voor lichaam, geest en ziel. Onderzoek heeft uitgewezen dat er in Ormus Gold supergeleidende fundamenten zijn gevonden. Op langer termijn zou het opgenomen kunnen worden in het reeds bestaande wetenschappelijke periodiek systeem der elementen. Alle elementen van Ormus Gold zijn te vinden in tal van natuurlijke systemen zoals planten, aarde en zeewater. Ormus Gold kan de vitaliteitsstroom in elke levende cel versterken.

BEOORDELINGEN

  • - Mia

    Ik voel een solide basis. Visualisatie en bewustzijn worden nog meer versterkt. Fysiek voel ik me fit. Ik zou het echt aanbevelen.

  • - Lucas

    Ik gebruik het nu een aantal weken en voel me er erg goed bij. Ik merk dat ik er meer (levens)energie van krijg en mijn meditaties zijn nog dieper. Erg blij mee!

  • - Sarah

    Goed spul! Werkt echt goed om scherper te denken en het geeft mij meer rust. Ook goed voor mijn huid... :)

WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

FAQ

Kan Ormus gebruikt worden in combinatie met medicijnen?

Ormus bestaat uit volledig natuurlijke ingrediënten, en voor zover mogelijk ook biologisch gecertificeerd. Er zijn geen contra-indicaties bekend over de vraag of Ormus bijwerkingen heeft als u medicijnen gebruikt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst en/of uw arts om te zien of er ingrediënten zijn die mogelijk niet samengaan met uw medicijnen.

Is Ormus geschikt voor kinderen?

Over het algemeen reageren kinderen heel goed op Ormus Gold, doordat kinderen gevoelig zijn merken ze vaak verschil.

Alleen onder toezicht van een ouder. Dus buiten bereik van kinderen houden!

Kan Ormus gebruikt worden voor huisdieren?

Ormus Gold mineralen zijn veilig voor huisdieren.

Is Ormus gevaarlijk?

Simpel gezegd nee, het is niet gevaarlijk. Ormus is een natuurlijk middel.

Heeft Ormus bijwerkingen?

Bijwerkingen kunnen een tijdelijke afname van het energieniveau zijn, verhoogde eetlust en stemmingswisselingen, doordat gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Sommige mensen kunnen in het begin slaapproblemen krijgen als Ormus 's avonds laat wordt ingenomen. De oplossing is om het alleen 's ochtends in te nemen totdat uw lichaam is gewend aan Ormus.

Deze symptomen duren meestal niet zo lang.

Hoeveel Ormus mag ik innemen en hoe vaak?

Goed schudden voor gebruik. Begin met 3 tot 5 druppels tweemaal daags. Schaal na een periode van gebruik langzaam op tot een hele pipet welke je een tot twee keer per dag inneemt.

Hoe moet ik Ormus bewaren?

Sluit de fles altijd goed af om uitdroging te voorkomen. Bewaar de fles altijd in het meegeleverde metalen zakje om de kracht van het Ormus Gold-elixer te behouden. Ormus is gevoelig voor EMV, door het in een metalen zakje of blikje te bewaren blijft de zuiverheid en effectiviteit van het elixer goed.

Is het belangrijk om Ormus bewust in te nemen?

Ja het is zeker belangrijk om Ormus bewust in te nemen. Omdat Ormus je gedachten en emoties versterkt, is het aan te raden om Ormus in een moment van rust en samen met een intentie in te nemen. Je intentie kan er een zijn die je herhaalt, of het kan een nieuwe intentie zijn voor het moment, voor de komende periode of voor de dag.

Kan ik ook een overdosis nemen aan Ormus en zo ja, wat gebeurt er dan?

Te veel Ormus innemen heeft geen gevolgen voor uw gezondheid. Als u een hoge dosis neemt, kunt u zich wat zweverig gaan voelen, of u kunt overgevoelig zijn voor prikkels uit de omgeving, die als onaangenaam of "te veel" kunnen worden ervaren.

Moet ik Ormus op een lege maag innemen?

Ormus kan op elk moment van de dag worden gebruikt, maar op een lege maag wordt de Ormus beter opgenomen.