TERUGSTUURBELEID

Ons retourbeleid hanteert een periode 15 dagen. Als er 15 dagen zijn verstreken sinds de levering van uw artikel, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. De zegel moet intact zijn en het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

 

Retour bij beschadiging

Als een artikel beschadigt aankomt wordt het binnen 15 dagen na ontvangst van het artikel gratis geretourneerd. Voor een terugbetaling of vervanging moet u het retour proces volgen. Om het retour proces te starten, moet u een foto van het defecte artikel verstrekken en ons een e-mail op contact@ormusgold.nlmet het retour verzoek.


Wanneer het artikel ons bereikt, wordt het verwerkt en dan zullen we een terugbetaling/vervanging/gedeeltelijke terugbetaling doen.


Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u de retour is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw originele betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals je bankrekening.
Neem dan contact op met uw kaartmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt gepost. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via contact@ormusgold.nl

Dank je.